top of page
  • Mína Hartmanová

V srpnu bude vystavovat kreslíř a ilustrátor Karel Zeman v Roudnici nad Labem

Karel Zeman, český kreslíř a ilustrátor, bude mít výstavu, která potrvá měsíc

od 1. do 31. srpna v Informačním a dopravním centru Podřipska v Arnoštově ulici v Roudnici nad Labem.

Tato výstava nabídne návštěvníkům vzrušující pohled do světa tvůrce sci - fi a fantasy, který má za poslední dobu na svědomí také komiksové sešity na motivy známých Verneovek nebo například nové příběhy Rychlých šípů a skautských komiksů. K vidění budou ukázky z tvorby nejen těchto komiksů, ale i sci-fi a fantasy ilustrací.

Vernisáž se bude konat v Informačním centru v Roudnici v úterý 1. srpna od 17 hodin.

Karel Zeman je známý svou jedinečnou tvůrčí vizí a mistrovským zpracováním. Jeho práce ožívají ve fantastických světech, které kombinují realitu s fantazií a snovými krajinami. Jeho ilustrace i malby přinášejí do života příběhy, které jsou plné dobrodružství, imaginace a fantazie.


Výstava v Informačním a dopravním centru v Roudnici představí široký průřez Karla Zemana vlastní tvorbou. Návštěvníci budou mít možnost spatřit některé jeho nejznámější ilustrace, obrazy a ukázky komiksů.


Vernisáž bude příležitostí setkat se se samotným Karlem Zemanem, který bude přítomen a představí svou práci a inspirace za ní. Návštěvníci budou mít možnost diskutovat s umělcem a dozvědět se více o jeho tvůrčím procesu.


Informační a dopravní centrum Podřipska

Otevírací doba:

Pondělí 07:30 - 17:30

Úterý 07:30 - 17:30

Středa 07:30 - 17:30

Čtvrtek 07:30 - 17:30

Pátek 07:30 - 17:30

Sobota 09:00 - 17:00

Neděle 09:00 - 17:00


12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page