top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

Veletrh škol Vzdělávání 2021

Krajská hospodářská komora Střední Čechy ve spolupráci s Úřadem práce Mělník a za podpory města Mělníka pořádá další ročník Veletrhu škol VZDĚLÁVÁNÍ 2021. Akce se koná dne 11. listopadu 2021 v Masarykově kulturním domě od 9 hodin. Již tradičně se zde přestaví střední školy především z okresů Mělník, Kladno, Mladá Boleslav, Praha východ, Nymburk, ale také z Prahy a dalších vzdálenějších okresů.



Bohužel v loňském roce akce nemohla být organizována a středním školám chyběla možnost prezentace. Zájem v letošním roce je opět velký, navíc se představí také několik spolupracujících firem, které mají zájem o mladé absolventy škol a mají zájemcům o práci v jejich firmě co nabídnout.


Zveme k návštěvě všechny žáky základních škol s jejich rodiči, základní školy a zájemce o získání přehledu o tom, jaké střední vzdělání je v regionu nabízeno. Návštěvníci mohou pohovořit se zástupci i studenty škol, mohou získat informace o podmínkách studia, o stipendiích, o uplatnitelnosti studentů, o přijímacím řízení a úspěšnosti studentů školy, ale také o možnostech internátního ubytování a zajištění zázemí pro studium na škole. Informace zde naleznou nejen žáci, kteří volí obor středního vzdělání, ale všichni další, kteří se chtějí dále vzdělávat, doplnit si znalosti a dovednosti či získat zcela novou kvalifikaci či absolvovat některé z rekvalifikačních kurzů.


Na místě budou přítomni také odborní pracovníci Informačního a poradenského střediska pro volbu povolání Úřadu práce ČR, kontaktního pracoviště Mělník, se kterými budou moci zájemci také konzultovat problémy související s rozhodováním o dalším studiu oboru a školy. Zveme také zástupce firem, které mají zájem navázat blízkou spolupráci se školami v rámci praxí, exkurzí apod. Je to dobrá příležitost domluvit vše potřebné na jednom místě.


Vítána je také široká veřejnost, vstup je bezplatný.


V případě zájmu o další informace kontaktujte Vladislavu Šizlingovou

email: sizlingova@komora.cz, tel. +420 702 020 489

7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page