top of page
  • Marta Dušková

Vezměte deky, vyberte si film a místo a pojďte do putovního kina!

K létu patří kino pod širým nebem. Je to jiný zážitek než promítání v klasickém kinosále. Kromě nabídky letního kina v Mělníku či kinematografu zvou i některé obce do Putovního kina.

Chorušice

Putovní kino v Chorušicích zve na večerní promítání nové české komedie Přání k narozeninám v sobotu 15. července od 21.30 hodin na chorušickou název.









Cítov

Obec Cítov pořádá Putovní kino v pátek 28. července na fotbalovém stadionu v Cítově a začátek je po 21.00 hodině. Diváci se mohou těšit na promítání nové české komedie Ostrov. Vstup je zdarma, s sebou stačí jen deky a dobrá nálada.





Velký Borek

V obci Velký Borek se bude promítat film Buď chlap v sobotu 29. července po setmění kolem 21.30 hodin. Putovní kino bude promítat na fotbalovém hřišti SK Slavia.







Kostelec nad Labem

V Kostelci nad Labem je také možné navštívit letní kino v areálu fotbalového hřiště. Film Prezidentka je možné shlédnout v sobotu 15. července od 21.45 hodin


Program do letního kina v Mělníku je zveřejněn v článku Které filmy jste si letos vybrali do letního kina? (kanalem.com). Co nabízí kinematograf bratří Čadíků v Mělníku v rámci projektu Filmové léto, je možné najít v článku Kinematograf se opět vrací do Mělníka (kanalem.com).


Tak už jen zbývá si vybrat a užít si kino pod širým nebem.




118 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page