top of page
  • Marta Dušková

Výzvy Erasmus+ 2024 jsou již zveřejněny

Program Erasmus+ podporuje spolupráci a mobilitu ve všech sférách vzdělávání, v odborné přípravě a v oblasti sportu a mládeže. Účastníky programu mohou být jednotlivci z řad studentů, učitelů nebo dobrovolníků a také organizace jako školy, mládežnické a nevládní organizace.



Program Erasmus+ podporuje mezinárodní výměnu a spolupráci ve vzdělávání. Žádosti o financování projektů je možné předkládat celkem dvakrát během každého roku. Letošní aktuální termín vyhlášený Evropskou komisí umožňuje žádat již tento únor.



V rámci každé oblasti, jako je finanční podpora zahraničních pobytů nebo mezinárodní projekty spolupráce, nabízí program zahraniční individuální výjezdy pro žáky, studenty, stážisty, učně, zaměstnance vzdělávacích organizací.


Jak podat žádosti o financování projektů v jednotlivých sektorech poradí semináře a webináře, jaké jsou termíny žádostí o financování z programu, pro koho je Erasmus+ určen a další důležité informace jsou zveřejněny na webu Jaké jsou termíny pro žádosti o financování z programu Erasmus+ na rok 2024? | Dům zahraniční spolupráce (dzs.cz)

10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page