top of page
  • Marta Dušková

Zvonický běh již po třetí na věži chrámu sv. Petra a Pavla

Mělničtí zvoníci pořádají již 3. ročník Zvonického běhu. Běh se uskuteční ve věži chrámu sv. Petra a Pavla v Mělníku v sobotu 25. listopadu od 9 do 15 hodin.

Zvonický běh je rozdělen do věkových kategorií pro obě pohlaví a počet závodníků je omezen na sto. Věk minimálně 15 let.



Přihlašování na emailu prihlaska@doschodu.cz proběhne do 22. listopadu, stačí napsat jméno, příjmení a rok narození.



Citace z webu:

CO DOSTANETE

Právo chlubit se! Modřiny, škrábance, zážitky! Zážitky, které Vám nikdo nevezme! První tři v každé kategorii získají pamětní medaili a věcné ceny od našich sponzorů, ale nikdo neodejde s prázdnou! ;o)


CO SI PŘINESTE

Vyplněný a podepsaný revers, OP nebo jiný doklad totožnosti s fotografií a kartu pojištěnce. Doporučujeme také ručník a tašku pro Vaše mokré oblečení po závodě. Jo a ještě nezapomeňte na dobrou náladu a úsměv!


CO NA SEBE

Nejlépe oblečení. Jaké necháme na Vás, my to vybíháme od triček v létě až po péřovky v zimě. Doporučujeme běžecké boty nebo podobné tenisky BEZ HROTŮ!!! Určitě nedoporučujeme běh na boso vzhledem k velice náročnému a různorodému terénu ;o)


ÚSCHOVNA ZAVAZADEL

Není! Před Tvým startem Ti nahoru do cíle můžeme vzít jen oblečení, Tvůj ručník, aby ses nahoře po doběhnutí oblékl/a a nezmrzl/a, a případně malý batůžek (igelitku) s cennostmi, mobilem a doklady.


SPRCHY & PŘEVLÉKÁRNY

Nejsou!



7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page