top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

Zápisy do mělnických základních a mateřských škol pro školní rok 2022/2023

V minulém roce probíhaly zápisy do mělnických mateřských škol prostřednictvím elektronické podpory zápisu do MŠ zapisms.melnik.cz, po kladných zkušenostech s používáním tohoto nástroje, jsme se rozhodli využít tuto platformu i pro zápis do mělnických základních škol. Díky jeho využití dojde k administrativnímu zjednodušení pro rodiče i školy a školy i zřizovatel získají rychlý přehled o dětech, které se k zápisu nedostavily.

Pro rodiče nastávajících školáků a předškoláků uvádíme důležité termíny.


V následujících dnech bude spuštěn portál se základními informacemi k zápisu do 1. tříd mělnických základních škol na adrese zapiszs.melnik.cz.


Od 1. března 2022 budou vydávány žádosti o přijetí do jednotlivých mělnických ZŠ, konkrétní zápis proběhne v prvním dubnovém týdnu na jednotlivých základních školách.

Zápis do mělnických mateřských škol bude probíhat též za využití elektronické podpory zápisu do MŠ na zapisms.melnik.cz; od 1. dubna 2022 bude spuštěno vydávání žádostí o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání. Fyzický zápis proběhne na základě školského zákona v druhém květnovém týdnu.


Přesné termíny a konkrétní podmínky zápisů budou upřesněny počátkem března v souvislosti s aktuální epidemiologickou situací.


Ing. Helena Frýdlová, vedoucí oddělení školství, MÚ Mělník

7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page