top of page
  • Marta Dušková

Závady na veřejném osvětlení v Kralupech nad Vltavou

Technické služby města Kralupy nad Vltavou informují o závadách na veřejném osvětlení. Již víc než měsíc nefunguje v části ulice Hakenova veřejné osvětlení.

Porucha se projevila až po delší době po skončení výkopových prací. Je zřejmé, že poškození kabeláže bylo způsobeno třetí stranou. Oprava bude provedena za pomoci lokalizačního stroje pravděpodobně ještě do konce tohoto roku.



Poruchy veřejného osvětlení jsou i v dalších ulicích-části ulic U Parku, Kuzmínova, K. Čapka, U Vodárny, Ke Koupališti, M. Majerové, Štefánikova, Vltavská, Masarykova, J. Hory, Ve Starém Lobečku. Příčina poruch je zatím neznámá a vyhledávání bude pravděpodobně trvat delší dobu vzhledem k větší oblasti. Na odstranění závad se však již pracuje.


V minulém roce byla na žádost města vzhledem k vysokým cenám elektrické energie realizována úsporná opatření na veřejném osvětlení. Jednalo se o zhasnutí cca 50 % lamp. V současné době jsou již lampy opět rozsvíceny v plném rozsahu. Pokud na některých místech lampy veřejného osvětlení nesvítí, jedná se o poruchu. Občané ji mohou nahlásit prostřednictvím tohoto elektronického formuláře: 

 

 

60 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page