top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

Aktuální zprávy z města Mělník

V Dobrovského bude uzavřen jeden jízdní pruh

Od dnešního dne bude částečně uzavřena ulice Dobrovského v blízkosti bývalých jatek (ulice Nad Jatkami), a to až do konce října letošního roku. Po celou dobu zůstane průjezdný pouze jeden jízdní pruh, jezdit se bude kyvadlově. Společnost Strabag zde bude překládat inženýrské sítě kvůli výstavbě II. etapy obchvatu města.

Nové veřejné osvětlení

Mělník získal dotaci EFFECT od Ministerstva průmyslu a obchodu na nové veřejné LED osvětlení. Nyní je vypsáno výběrové řízení na zhotovitele s termínem přihlášek do středy 6. října. Nové osvětlení by tak mělo být na hlavních tazích městem, a to po celé délce Bezručovy ulice směrem na Mladou Boleslav až na hranici města a v Kokořínské od křižovatky s Bezručovou po železniční přejezd.


Začíná oprava mostku v Mýtní

Stavební společnosti MICRO s.r.o. bylo předáno staveniště mostku přes náhon v Mýtní ulici. Mostek a okolí je ve velmi špatném stavu a ohrožují již přilehlé rodinné domy. Rekonstrukce potrvá zhruba šest měsíců.


V ulici Na Průhoně začne rekonstrukce vodovodního řadu

V ulici Na Průhoně se bude z podnětu společnosti Vodárny Kladno Mělník rekonstruovat hlavní vodovodní řad. V tuto chvíli se řeší koordinace akcí v gesci VKM a v gesci města. Práce budou probíhat tak, aby byl přístup k jednotlivým nemovitostem omezen jen minimálně.


Další zastávka na Mladoboleslavské nebude

Obrátili se na nás občané s žádostí o přidání autobusové zastávky v Mladoboleslavské ulici, ale vzhledem k frekvenci dopravy na této komunikaci dopravní inspektorát požaduje vybudování zálivu. To v této lokalitě bohužel není možné, proto tu další zastávka nebude.


V azylovém domě se rekonstruuje sociální zařízení

Město Mělník nyní řeší havárii stoupaček vody v azylovém domě v Dukelské ulici. Následovat bude urgentní rekonstrukce, která vyžaduje přebudování sociálního zařízení. Stavební práce se už rozběhly.



332 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page