top of page
  • Marta Dušková

Den prevence bezpečnosti nabízí i vyhlídkové lety vrtulníkem

Obec Kly pořádá v sobotu 23. dubna od 14 hodin Den prevence bezpečnosti. Akce se uskuteční mezi Zábořím a Lomem na nové stezce.

V rámci dne prevence je možné využít vyhlídkové lety vrtulníkem nad obcí Kly. Součástí programu bude ukázka zásahu a hasičské techniky, ukázka práce a techniky Městské policie Mělník a ukázky letecké dovednosti vrtulníku. Děti se mohou těšit na střelbu ze vzduchovky a nechybí ani občerstvení.


Doplňující informace k letům vrtulníkem:

Pro let vrtulníkem je doporučeno se objednat dopředu, jelikož rezervované lety budou mít přednost a také budou za nižší cenu. Registraci/objednání lze provést pouze přes SMS, a to na telefonní číslo 774 286 895, kde je potřeba uvést i počet osob.


Cena při registraci předem činí 900 Kč za osobu. Pokud bude rezervace provedena až na místě konání akce, bude cena 1 000 Kč za osobu.


Létat se bude při plném obsazení vrtulníku, což znamená pilot a 3 cestující. Pokud budou chtít zájemci letět například jen ve dvou, bude potřeba zaplatit i třetí sedadlo. Maximální hmotnost jednoho cestujícího je do 100 kg včetně.


Čas letu se pohybuje od 6 do 8 minut, a to na trase směr Mělník nad Mělnický zámek, Hořín, soutok Labe a Vltavy a zpět. V případě zájmu lze čas i prodloužit, přičemž příplatek činí 300 Kč za každou další minutu


12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page