top of page
  • Marta Dušková

Dárky bude možné nakoupit přes výdejní okénko

MĚLNÍK - Turistické informační centrum Mělník spouští od středy 18. listopadu novou službu pro své návštěvníky, kteří nyní nemohou do zavřeného infocentra. Od středy bude k dispozici výdejní okénko, které umožní převzetí předem objednaného zboží s mělnickými motivy.


V nabídce nebude všechno nabízené zboží, ale vybraný dárkový a vánoční sortiment, jehož seznam je zveřejněn na webových stránkách infocentra https://ticmelnik.cz/prodej-darku-a-suvenyru/ a na facebooku TIC Mělník https://www.facebook.com/TICMelnik/. Zboží bude průběžně doplňováno, stolní kalendáře Mělník a krásné brožurky pro děti S pastelkami po Mělníku jsou zatím ještě ve výrobě.



Turistické informační centrum zveřejnilo postup objednání zboží:


1) Napište e-mail na adresu infocentrum@mekuc.cz – do předmětu uveďte Objednávka 2) Napište, o jaké zboží máte zájem. V galerii jsou jednotlivé položky očíslovány. Tato čísla slouží jako kód zboží. Tento kód použijte při psaní objednávky. Zboží, které není zde v naší nabídce, není možné objednat, a tudíž ani vyzvednout. 3) Odešlete objednávku.


Objednávku v TIC zpracujeme a pošleme vám potvrzení ke kontrole. V případě, že je vše v pořádku, můžete si objednávku přijít zaplatit a vyzvednout. Objednávku je možné platit pouze na místě a pouze platební kartou.

Zboží bude připraveno (od 18. 11. 2020) k vyzvednutí vždy v pondělí, středu a pátek od 14 do 17 hod ve výdejním okénku Turistického informačního centra, ul. Legionářů 51, 276 01 Mělník“.


Vzhledem k tomu, že zboží je možné platit pouze na místě a pouze platební kartou, nelze vracet peníze za vstupenky do Masarykova kulturního domu. Vráceni vstupenek bude možné po otevření obou pokladen Mekuc.


Na fotografiích je výběr z nabízeného dárkového zboží Turistického informačního centra.


5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page