top of page
  • Marta Dušková

Hýbejte se a pomozte druhým

Letos už posedmé ve čtvrtek 16. září v 10.00 hodin startuje sportovní charitativní akce Nadace Terezy Maxové dětem s názvem Hýbejte se Teribearem aneb Prima pohyb s medvědem.

Akce je určená všem, kdo chtějí pohybem podpořit dobrou věc a pomoct opuštěným a ohroženým dětem, které jsou pravděpodobně v současné době pandemie ohroženější než kdykoliv předtím.


Letos se kilometry sbírají nejen chůzí a během, ale nově i na kole či elektrokole. I letos je vzhledem k současné situaci charitativní sportovní happening znovu virtuální. Pohyb je možné si užívat a pomáhat odkudkoliv díky nové partnerské sportovní aplikaci Strava, kterou je možné si stáhnout díky nové technologické podobě happeningu.

Zaregistrování se provádí na www.teribear.cz, kde jsou zveřejněny i podrobné informace k akci:

"Vedle chůze a běhu bude letos možné také jezdit na kole či elektrokole. Rozšiřujeme tak naši TERIBEAR komunitu o nové přátele s vůlí pomáhat opuštěným dětem. Vzhledem k tomu zavádíme novou měrnou jednotku TERIMETR, kde 1 TERIMETR se rovná 1 km absolvovanému chůzí či během anebo 5 km absolvovaným na kole. Za každý zaznamenaný TERIMETR věnují partneři akce 20 Kč na vámi zvolený příběh pomoci. Všechny zdolané TERIMETRY se přenesou do výsledkové listiny podobně jako v předchozích ročnících".


Nadace Terezy Maxové pomáhá opuštěným a osamělým dětem.

"Rozhodla jsem se pomoci dětem, protože ony sami nemají šanci něco změnit".



20 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page