top of page
  • Marta Dušková

Jaký bude březen v Kralupech nad Vltavou

Co nabízí březnový kalendář událostí ve městě Kralupy nad Vltavou? Začít je možné tancem v Tančírně tanečního mistra Kvasničky ve čtvrtek 10. března v 19.30 hodin.

Milovníci tance a zábavy si mohou užít 21. Reprezentační ples Domu dětí a mládeže Kralupy na Vltavou. Tančit se bude v sobotu 12. března od 20 hodin v hotelu Sport. Účastníci se mohou těšit také na bohatou tombolu, taneční vystoupení a skupinu OMEDA TAURUS 4.

Jaké je Největší tajemství třetí říše je možné zjistit na přednášce Milana Zacha Kučery. Přednášku pořádá Městská knihovna Kralupy v pondělí 14. března v 17.30 hodin.

Koncert Ivan Hlas Trio se uskuteční ve čtvrtek 17. března v 19 hodin. Koncert známého písničkáře je v náhradním termínu a vstupenky zakoupené na původní termín 20. listopadu 2021 zůstávají v platnosti.


Městská knihovna Kralupy nad Vltavou zve na Záhady na dosah ruky – Fascinující tajemství české historie. Setkání se známým spisovatele, záhadologem a scénáristou Arnoštem Vašíčkem se uskuteční v pondělí 28. března v 17.30 hodin.


Podrobné informace k programu jsou k dispozici na Kralupy nad Vltavou - Správce času - online organizér, plánovač, kalendář, úkolníček a poznámky (spravcecasu.cz).



9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page