top of page
  • Marta Dušková

Kratochvilný kvíz připomene mělnické památky

MĚLNÍK - V Turistickém informačním centru Mělník je sice vzhledem současné nelehké situaci zavřeno, nicméně centrum na příznivce mělnických památek nezapomíná. Zábavným způsobem připomíná, co je možné v Mělníku vidět a co navštívit, až zase bude otevřeno dokořán. Ostatním připomene, co už navštívili a viděli.



Kratochvilný hlavolam je kvízem, ve kterém je možné zjistit, co mezi mělnickými památkami chybí a k jednotlivým obrázkům patří vždy název jedné místní památky. Nápovědu je možné najít na www.ticmelnik.cz, kde je rovněž kvíz zveřejněn.


Zájemci mohou zasílat správné odpovědi na infocentrum@mekuc.cz , a po otevření poboček Mělnického kulturního centra bude vylosován výherce, který obdrží drobnou odměnu.


Kratochvilný kvíz je vlastně malou virtuální procházkou po památkách Mělníka, než bude opět možnost navštívit je osobně.


Než jsme stačili zveřejnit první kvíz, který měl velký úspěch, už TIC připravilo další hlavolam. Tajenku zašlete na výše uvedený email a do předmětu uveďte Kratochvilný hlavolam II.



15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page