top of page
  • Marta Dušková

Milli Janatková zpívá opět na Mělníku

Nové album Klid, prosím! mělnické rodačky Milli Janatkové vyšlo vloni v dubnu a vloni získalo cenu LIT Talent Awards v kategorii Nejlepší inspirativní hudba. A právě písně z tohoto alba zazní živě na koncertu v Mělníku.



Koncert Milli Janatkové Klid prosím! se uskuteční v rámci cyklu Hudební středy ve středu 1. března v 19.30 hodin v Masarykově kulturním domě v Mělníku. Divadelním sálem se rozezní písně s tématem klidu a rovnováhy.


Milli na tomto multimediálním projektu pracovala od podzimu 2014 a album je jedinečné tím, že jej vytvořila autorka sama včetně autorské hudby, textů a grafiky, ostatně podobně vznikala i předchozí alba Proměna a Hluboko. Projekt otevírá téma působení stresu a dalších destruktivních příčin na lidský organismus a možnosti řešení, a tím je téma aktuální v současné době možná víc než kdy jindy. Obsahuje písně věnované různým částem těla i psychiky – Zádová, Protiúzkostná, Dechová, Srdeční, Mozková aj. a doprovází jej nový vizuál založený na cyklu autorských grafik „milliatur“, které souvisí s každou skladbou.


Tak už jen zbývá poslechnout si ve středu vynikající vokální, kytarovou a bubenickou hru autorky, kterou doprovodí na koncertě výborný jazzový hudebník Jan Linhart a těšit se na projekce výtvarných děl Milli Janatkové, které koncert doplní.


Vstupenky je možné zakoupit v pokladně Masarykova kulturního domu Mělník nebo prostřednictvím webových stránek Milli Janatková: Klid prosím! | Mekuc.


7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page