top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

Mělnické vinobraní letos bude!

Přestože vyhlídky jsou i nadále nejisté, nechceme vás déle trápit. Rozhodli jsme se tedy ukojit váš hlad po třídenní multižánrové akci a 82. ročník slavností BUDE ve standardním formátu tak, jak ho znáte. Plný živé muziky na třech scénách, pouličního umění, dětských divadel a workshopů, historického průvodu, ohňostroje, oblíbeného degustačního dvora, řemeslných stánků, foodtrucků s delikatesami i atrakcemi v neplacené zóně. To vše třetí zářijový víkend 17. – 19. 9. Letošní ročník je věnován především Sv. Ludmile, od jejíhož úmrtí uplyne právě 1100 let. Doufáme, že vláda dodrží plán rozvolňování a v září už nepřijdou žádná zásadní omezení. Budeme se na vás těšit!



Registrace stánků, stejně jako předprodej vstupenek za zvýhodněnou cenu, bude zahájen 1. 7. v 8:00. Více informací naleznete v jednotlivých sekcích na našich stránkách a na facebooku Mělnické vinobraní.


PS: Burčák samože bude!

Realizační tým Mělnického vinobraní



Divadelní spolek Nové divadlo Mělník hledá dobrovolníky do průvodu sv. Ludmily na den 18. 9. 2021. Přihlaste se na www.novedivadlomelnik.com. Přihlášky budou k dispozici od 1. 8. 2021.


214 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page