top of page
  • Marta Dušková

Otevřené zahradě bude patřit sobotní odpoledne

V příjemné atmosféře zahrady Evangelického kostela Mělník se uskuteční v sobotu 12. června od 14 hodin moderovaná akce pro seniory, rodiny a přátele s názvem Otevřená zahrada.



Zahrada ožije mezigeneračním setkáním, živou a reporodukovanou hudbou. Zahrada bude prostorem pro rozhovory, společné zpívání a hry. Moderátorem odpoledne bude Miroslav Erdinger, evangelický farář, který bude návštěvníky provázet celým programem.

V hudebním programu nebude chybět společné zpívání písniček (lidovky, Hašlerky, Semaforofky, spirituály...). Zazní koncert vážné hudby a hrát se budou i venkovní společenské hry. Na soutěžící čeká i odměna. Účastníci si mohou pochutnat na moučníku a obdrží nealkoholický nápoj. Kávu, pivo, víno, grilovanou klobásu a další pochutiny bude možné zakoupit ve stánku s občerstvením.


V případě nepříznivého počasí se akce přesune do evangelického kostela. Otevřená zahrada je projektem Komunitního centra Husův dům v úzké spolupráci s Farním sborem ČCE v Mělníku. Město Mělník projekt finančně podpořilo a zapůjčilo zahradní nábytek a stan.


4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page