top of page
  • Marta Dušková

Plánované kulturní pořady se ruší

MĚLNÍK - Mělnické kulturní centrum ruší vzhledem k aktuálnímu nařízení vlády všechny naplánované kulturní pořady v termínu od pondělí 12. října do neděle 25. října. O náhradních termínech a případném vrácení vstupenek bude Mekuc průběžně informovat prostřednictvím stránek www.mekuc.cz či na facebooku.

Náhradní termín za zrušené květnové představení Krasavice interkontinentální bude 24. února 2021. Již zakoupené vstupenky na toto představení, pokud náhradní termín nevyhovuje, lze vrátit na pokladně v Masarykově kulturním domě nebo v Turistickém informačním centru Mělník do pátku 30. října.


Dnešní představení, tedy v pátek 9. října Šťastný princ se ruší vzhledem ke karanténě několika členů Divadla Lampion. Náhradní termín pohádky do konce letošního roku se nebude realizovat a vstupenky je možné vrátit na pokladnách Mekuc.


Vstupné za e-vstupenky nelze vracet na pokladnách Mekuc, je nutné kontaktovat přímo prodejce na e-mailu info@colosseumticket.cz.

Během víkendu je poslední možnost navštívit právě probíhající výstavu Řez dudkem v galerii Ve Věži, která ve přístupná ve všech patrech pouze do neděle 11. října. Od pondělí jsou vrchní patra galerie zavřená. Od dnešního dne 9. října bude café Ve Věži otevřeno pouze do 20 hodin.

24 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page