top of page
  • Marta Dušková

Potřebujete finanční injekci? Možná je tato pracovní příležitost vhodná právě pro vás

Sčítání lidu 2021 začíná o půlnoci z 26. na 27. března 2021. Prostřednictvím elektronického formuláře ZDE nebo v mobilní aplikaci bude možné sečíst se online. Sčítání online umožňuje každému splnit zákonnou povinnost sečíst se rychle a jednoduše bez pozdějšího vyplňování listinných sčítacích listů. Sčítání potrvá do 11. května a poprvé v historii je v roce 2021 připravováno primárně jako online.

V současné nelehké situaci, která znamená pro spoustu lidí výraznou finanční ztrátu, třeba přijde vhod právě nabídka České pošty na pracovní příležitost právě v souvislosti se Sčítáním lidu 2021, kterou Kanál eM sdílí.

Česká pošta hledá sčítací komisaře

V březnu 2021 proběhne na území ČR sčítání lidu, které zajišťuje a zpracovává Česká pošta. Česká pošta aktuálně hledá cca 10.000 brigádníků, kteří pomohou takto rozsáhlý projekt realizovat. V současné době probíhá nábor na pozici Sčítací komisař/komisařka.

Jedná se o dobře placenou odpolední brigádu (začínáme na 177 Kč/hod.).

Všechny důležité informace jsou k dispozici na odkaze ZDE.


V případě jakýchkoliv dotazů je možné se kdykoliv obrátit na kontakt: Petr Velký, Česká pošta s. p. Specialista náboru Velky.Petr@cpost.cz Tel.: +420 954 303 698 GSM: +420 734 160 415


Sčítání se koná jednou za deset let a jeho cílem je získání přesných a aktuálních dat, která slouží k efektivnějšímu plánování mnoha aspektů veřejného života včetně vzdělávání, zdravotní a sociální péče či integrovaného záchranného systému.

Sčítání zajišťuje Český statistický úřad ve spolupráci s Českou poštou.

33 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page