top of page
  • Marta Dušková

Projekt MUNIPOLIS ACADEMY-zajímavá nabídka pro studenty od 15 do 19 let

Pilotní projekt Akademie participace a Civic Tech pro mládež (zjednodušeně “MUNIPOLIS ACADEMY”) představuje KORIDOR D8 (spojení obcí kolem dálnice D8) ve spolupráci s Munipolis a Participation Factory. Projekt se týká oblasti online komunikačních nástrojů a zapojit se mohou zájemci od 15 do 19 let.



Co projekt nabízí mladým lidem?

komplexní know-how v oblasti civic tech nástrojů

školení participativního plánování

projektového řízení

práci s veřejností, tvorby dotazníků atd.

 

Po absolvování obdrží účastníci certifikát a možnost využít tříměsíční placené brigády ve své mateřské samosprávě Obec Zdiby - oficiální, Město Odolena Voda, Obec Nová Ves, Obec Hrobce. Celý projekt má časovou dotaci 6 * 1.5 hod + následné 3měsíční "stínování" a metodickou podporu odborných garantů.

S ohledem na získané dovednosti a znalosti se mohou absolventi zapojit i do dalších oblastí vedení obce např. do organizování veřejných setkání, workshopů, nastavení kampaní na sociálních sítích apod.

Více informací je v tiskové zprávě Projekt “MUNIPOLIS ACADEMY” je v plném proudu – KORIDOR D8. Pro další informace je možné kontaktovat předsedu KORIDOR D8 Martina Klečku na emailu martin.klecka@koridord8.cz

4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page