top of page
  • Marta Dušková

Prosincové sváteční koncerty v Masarykově kulturním domě

Advent patří hudbě, která navodí předvánoční atmosféru. Stačí si vybrat podle svého vkusu z programu, který nabízí Mělnické kulturní centrum.



Divadelní sál Masarykova kulturního domu v Mělníku se rozezní svátečními písněmi v šansonových úpravách či šansony ve vánočních aranžích ve středu 6. prosince v 19.30. Koncert Francouzské sváteční inspirace v podání Radky Fišarové s kapelou a akordeonisty Aliaksandra Yasinski.


Adventní koncert Woodwind Orchestra ZUŠ Mělník a jeho sólistů se odehraje v pátek 8. prosince v 18 hodin opět v divadelním sále MKD. Velký 30tičlenný orchestr se skládá ze současných i bývalých studentů školy a učitelů ZUŠ Mělník.


Úterý 12. prosince bude patřit Adventní trdlovačce s Tancovačkou. Tradiční poslední trdlování v roce 2023 s kapelou Standy Tatara se speciálním programem určeném všem příznivcům hudby, tance a dobré zábavy začíná v 15 hodin. Na programu jsou Swingové Vánoce 2023 a Tancování s Tancovačkou.


Ani letos nebude chybět tradiční Vánoční koncert na schodech. Pěvecký sbor Chrapot z Mělníka naladí návštěvníky ke správné vánoční pohodě v pondělí 18. prosince v 18 hodin.


Podrobné informace ke koncertům a nákup vstupenek na odkazu Program | Mekuc

9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page