top of page
  • Marta Dušková

Představení plné zvuků se odehraje ve Farmstudiu

Nezávislé kulturní centrum Farmstudio ve svých jedinečných prostorách bývalého zemědělského statku v obci Vysoká přivítá vystoupení mezinárodního tělesa The Sound of Nature.

Zvuková performance s názvem Eight Million Kami se uskuteční ve středu 6. dubna v 19 hodin.


Po představení si mohou návštěvníci užít posezení u ohně.

V představení vystoupí Barry Yuk Bun Wan, hudebník, skladatel, zvukový umělec a kytarista. Oceněn na mezinárodních festivalech, sympoziích a soutěžích, například FORO 2012 a 2013 v Mexico City, finalista SIME 2015 ve francouzském Lille a první cenou na Musica Nova 2018.


Dále Anders Flodin, který skladbu vystudoval na Norské hudební akademii a na Hudební akademii v Bratislavě a v Praze. Působil jako docent kompozice a hudební teorie na univerzitě v Örebro a v Borås a na katedře opery Stockholmské univerzity umění.


Třetí účinkující je Emelie Sjöström, multiperkusionistka žijící ve Švédsku. Působí v oblasti umělecké hudby, ale spolupracovala i na crossoverových projektech s jazzovými a popovými hudebníky. Po ukončení studia komorní hudby na univerzitě Örebro ve Švédsku působí jako hudebnice na volné noze na národní i mezinárodní úrovni.

9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page