top of page
  • Marta Dušková

Retail park Kozomín – nová obchodní zóna u Kralup nad Vltavou

Nová nákupní zóna Retail park Kozomín se začne stavět v blízkosti Kralup nad Vltavou. Rozhodnutí o schválení stavebního záměru bylo vydáno 30. listopadu 2023 a podle tohoto povolení by měla být stavba dokončena do 31.prosince 2026. Stavba je podmíněna realizací cyklostezky, ta bude projednávána v samostatném řízení.



Cílem je vybudování komerčního areálu, který bude rozdělen na čtyři objekty. V jednom objektu se uvažuje s prodejnou nábytku, výrobků každodenní spotřeby, textilu, obuvi, sportovních potřeb, hraček, elektrospotřebičů, chovatelských potřeb, drogerie, potravin, tabáku a nehtovým studiem, v dalším objektu se budou nacházet prodejny nepotravinářského zboží, prodejna zahradních potřeb, železářství, bistro a další. V další části by mělo stát rychlé občerstvení McDonald’s a malá čerpací stanice.

Mezi prodejnami by neměla chybět Billa, Penny Market, DM drogerie, Super zoo, Deichmann, Pepco a další.



Konkrétní informace o zastavěné ploše, denním průjezdu vozidel, počet zaměstnanců a další jsou uvedeny na webu Retail park Kozomín – KORIDOR D8.

Použité fotografie vizualizace projektu jsou z webu firmy, která bude obchodní centrum realizovat Retail park Kozomín | PORTIN | Budujeme retail parky.

 

1 040 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page