top of page
  • Marta Dušková

Sobotní náměstí Míru žilo hudbou, zábavou, hrami a soutěžemi

Na náměstí Míru v Mělníku se v sobotu 27. května uskutečnil 1. ročník multižánrového festivalu s názvem M(a)y Fest.


Festival nabízel po celý den spoustu skvělé hudby, dobrého jídla a pití. Nechyběla ani zábava pro děti i dospělé. Dopoledne od 10 hodin patřilo dětem a bylo plné soutěží, her, skákacích hradů a tradičního malování na obličej. Na pódiu se za doprovodu hudby cvičilo a tančilo a postupně se přidali malí i velcí návštěvníci. Byl to hezký pohled na roztančené náměstí a tančilo se i s kočárkem.

Děti plnily úkoly u 10 připravených stanovišť a po splnění získaly malé dárky. Mezi úkoly byly dřepy, cvičení, vyšívání, balanc, malování obrázků, skládání puzzle a další.


Vlastní zahájení festivalu se uskutečnilo ve 12.30 hodin. Malá i hlavní scéna nabízela zajímavý hudební program a bylo na co se těšit. Návštěvníci si mohli užít směs různých hudebních žánrů, mezi nimi hudební vystoupení bigbeatové kapely Baťa a Kalabůf něžný beat, písničkář s akordeonem Petr Luftner, big band z Hradce Králové, nekonvenční orchestr z Mělníka a další.


Gastro zónu zajišťoval Brloh Mělník Barbecue a Kafe Mělník. Nechybělo dobré jídlo, pití a v nabídce byly i míchané drinky.


Den nabitý zábavou si užili děti i dospělí.


233 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page