top of page
  • Marta Dušková

Soutěž na téma Energie všude kolem nás právě začala

Město Mělník vyhlásilo soutěž Energie všude kolem nás a zájemci mohou téma výtvarně ztvárnit. Vyfotit, natočit, namalovat či ji jinak vyjádřit téma energie a života kolem nás.

Soutěž je určena dětem a žákům od 3 do 15 let a účastníky soutěže mohou být jednotlivci či minimálně dvoučlenné skupiny a kolektivy. Do soutěže je možné se zapojit pouze v jedné kategorii s jedním příspěvkem.


Soutěž je vyhlášena u příležitosti výstavy Energie a civilizace, která se uskuteční na náměstí Míru od 5. dubna do 23. dubna.


Soutěžní dílo musí splňovat určitá kritéria. Dílo musí být do soutěže přihlášeno do konce února tedy 28. února a zasláno na adresu Městský úřad Mělník, Odbor školství a kultury, nám. Míru 51, 276 01 Mělník, či v případě videospotů elektronicky přes úschovnu s potvrzením na emailovou adresu s.zikmundova@melnik.cz. Ke každé práci musí být čitelně uveden název díla, jméno a příjmení autora, jeho věk, třída, adresa školy, kontaktní e-mail a telefonní číslo na učitele.


Podrobné informace a podmínky k soutěži jsou zveřejněny na webových stránkách města Energie všude kolem nás - soutěž: Mělník (melnik.cz).

25 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page