top of page
  • Marta Dušková

Soutěžte o ceny s projektem Kraje pro bezpečný internet

Žáci a studenti základních a středních škol ve 13 krajích České republiky mohou soutěžit ještě do konce února s projektem Kraje pro bezpečný internet. Ve hře jsou hodnotné ceny a možnost vzdělávat se v oblasti bezpečného chování na internetu.

V rámci projektu Kraje pro bezpečný internet již po deváté je spuštěn soutěžní kvíz, které se každý rok zúčastní více jak 30 000 soutěžících.


O čem soutěž je?

Pro žáky a studenty jsou připraveny aktualizované e-learningové lekce a krátké videospoty, kde se dozví nejdůležitější informace z oblasti bezpečnosti na internetu. Na tyto vzdělávací materiály, které je možné využít ve výuce či k samostudiu, navazuje soutěžní znalostní kvíz. Po správném zodpovězení dvaceti otázek jsou soutěžící zařazeni do slosování o hodnotné ceny. Žáci a studenti si také mohou po absolvování soutěžního kvízu zasoutěžit i v Kvízu PLUS, který je určen pro opravdové znalce problematiky elektronické bezpečnosti. Lekce a soutěžní kvíz jsou dostupné volně a zdarma na webu www.KPBI.cz.


Vítězové obdrží hodnotné ceny v podobě x-boxů, tabletů nebo fitness náramků. Podrobné informace k soutěži je možné najít Soutěžte o ceny s projektem Kraje pro bezpečný internet! - Úvodní strana | Informační systém krajského úřadu (kr-stredocesky.cz), KRAJE PRO BEZPEČNÝ INTERNET (kpbi.cz) a soutěžní kvíz je k dispozici Poznámka (ecrime.cz)



8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page