top of page
  • Marta Dušková

Středočeské kulturní léto právě začíná

Středočeské kulturní léto nabídne i letos pestrý program, který zahájí ve čtvrtek

15. června hudební komedie Figaro zahradách zámku Středočeského muzea v Roztokách u Prahy. Celkem se uskuteční 42 akcí na 21 místech Středočeského kraje.

Kulturní akce potrvají až do konce září tohoto roku. Kompletní program spolu s tipy na výlety v místech, kde se kulturní akce uskuteční, je zveřejněn na webu Středočeské kulturní léto (stredoceskekulturnileto.cz).

Všechna divadelní, hudební a další kulturní vystoupení si mohou diváci tradičně užít ve venkovních prostorách zámků a hradů, v zahradách, parcích či v areálech historických skanzenů. Středočeské kulturní léto je i pozvánkou na místa, kam by se možná ani diváci nevydali a třeba si užijí nejen kulturní zážitek, ale poznají i další krásy středních Čech.


V rámci kulturního léta připravuje Středočeský kraj opět pro návštěvníky zábavné kvízy a soutěže a aktuální informace budou prezentovány na Středočeský kraj (@stredocesky_kraj_official) • Fotky a videa na Instagramu či na Středočeské kulturní léto | Facebook.


Už jen zbývá si z programu, který nabízí koncerty, divadelní představení pro dospělé i děti, slam poetry, nový cirkus nebo letní kino, vybrat.




29 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page