top of page
  • Marta Dušková

Vyhlídky blízko lidem – projekt na území MAS Vyhlídky

MAS Vyhlídky, z.s., sdružení pro rozvoj regionu, se stalo hlavním iniciátorem a spoluzakladatelem nové turistické destinace Mělnicko-Kokořínsko. Turistická oblast Mělnicko-Kokořínsko, z.s. byla založena v roce 2019 a působí na území Mělníka, Liběchova a dalších 36 obcí.

Na území MAS Vyhlídky je od 1. února letošního roku realizován projekt Vyhlídky blízko lidem, jehož cílem je zlepšení sociální situace obyvatel v kategorii sociálně vyloučených nebo sociálním vyloučením ohrožených, což se projevuje v problematické péči o děti, zanedbávání školních docházky, rozvoji závislostí (rodičů, mladistvých), předčasnému opouštění vzdělávacího systému žáky základních škol, problémy s bydlením a souvisejícími sociálně patologickými jevy.


Další potřebou v této oblasti je cílená pomoc rodin s hendikepovanými dětmi, výchovnými a vzdělávacími problémy, či osoby pečující o členy rodiny s Alzheimerovou chorobou či jiným postižením.


Podrobné informace o projektu a kontakty na sociální pomoc v rámci projektu Vyhlídky blízko lidem MAS Vyhlídky (vyhlidky.eu).



65 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page