top of page
  • Marta Dušková

Výdejní okénko u Želvího doupěte je otevřeno i v sobotu od 8 do 12 hodin

Antikvariát Želví doupě je ve spojení se svými zákazníky přes sociální sítě a pravidelně informuje o svých knižních novinkách. Dnes příručky pro kreativní výrobu pro děti a možná i dospělé. Právě je čas na jarní tvoření.


"Se sílícím jarem přibývá každoročně dotazů na knihy, které přiblíží nejen klukům a holkám, ale kolikrát i jejich dospělákům práci se dřevem, pilkou, kladivem a hřebíky, řezbářství, košíkářství, vyřezávání a jiné druhy ručních prací z domácí dílny. Protože víme, že je to činnost potřebná a pro život důležitá, nabízíme takto orientovaným rodičům a dětem různé podobně laděné příručky. V antikvárním oddělení pak máme k této problematice celou polici.

Tak studujte, řežte, sbíjejte a opatrně na prsty! Výdejní okénko otevřeno ve všední dny 10-17 a v sobotu 8-12. Nebojte se jen tak zazvonit - když si nevyberete na webu, umíme vám pomoci s výběrem dostatečně distančně i na místě. Zazvoníte na zvoneček, přednesete své přání a my vám poradíme.

Knihy & vinyly objednávejte

- přes web (úplně nejlepší, knihy si rovnou rezervujete) - přes messenger (odpovídáme, když jsme "živí") - telefonicky nebo přes whatsapp 777648505 a když nás potkáte na ulici, tak se taky můžete zeptat"

3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page