top of page
  • Marta Dušková

Znáte kampaň Pěšky do školy?

Jedná se o podzimní výzvu, do které se zapojují školy s cílem zvýšit počet dětí, jež se budou dopravovat do školy pěšky. Auta před školou nejsou bezpečná ani příjemná. Ročník 2023 již je uzavřen a z mělnického regionu se do kampaně zapojily například ZŠ Jodlova 111 z Kralup nad Vltavou, Základní škola a mateřská škola Ledčice, Základní škola a Mateřská škola Cítov. Seznam dalších zúčastněných škol nejen ze Středočeského kraje je zveřejněn na webu Pešky do školy (peskydoskoly.cz).



Do ročníku 2024, který se opět uskuteční na podzim, se mohou zapojit školy, jednotlivé třídy nebo rodiče s dětmi. Předběžnou registraci je možné provést na webových stránkách Pěšky do školy - předběžná registrace – Pěšky městem (peskymestem.cz).

Na webu Materiály ke stažení – Pěšky městem (peskymestem.cz) jsou materiály zdarma ke stažení například manuál, desatero pro bezpečné cesty, kartička zážitků, pracovní listy a další.

Pěšky do školy může být příležitostí se hýbat, povídat si, někoho potkat či něco zažít. Kampaň organizuje nezisková organizace Pěšky městem Homepage – Pěšky městem (peskymestem.cz), která se zabývá i dalšími projekty

31 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page