top of page
  • Marta Dušková

Červené sluchátko nabízí pomoc s dluhy, stačí zanechat kontakt na sebe

Nezisková organizace Člověk v tísni přichází s novou kampaní Červené sluchátko. Kampaň byla spuštěna letos na jaře a vznikla jako reakce na dvojnásobný nárůst počtu osob, které se obracejí na help linku organizace.



„Dobře víme, že většina z nás zkrátka nerada zvedne sluchátko a sama někomu cizímu zavolá. A co teprve, když si máme říct o pomoc,“ řekl pro server Médiář Tomáš Novotný z agentury VMLY&R Prague, díky které kampaň Červené sluchátko vznikla.


Součástí kampaně je web www.cervenesluchatko.cz, který přichází s novou možností, jak překonat svůj strach a říci si o pomoc – stačí zanechat kontakt v jednoduchém formuláři a vyčkat, než se některý z poradců ozve zpět. Poslední z novinek je možnost sjednat si videokonzultaci.


"Dostat se z dluhů se může zdát jako nadlidský úkol, jste-li na něj sami. Pokud ale máte někoho, kdo je vám oporou, je to hned snazší.

A proto jsme tu my. Nezáleží, jestli jste se v dluhové pasti ocitli vinou špatných rozhodnutí, nebo vás někdo napálil, za férovější systém pro všechny se pereme už mnoho let. A proto víme, že většina zdánlivě bezvýchodných situací může mít řešení. Pojďme ho zkusit společně najít. Nechte nám kontakt, vyslechneme vás a navrhneme možnosti řešení. Ať se rozhodnete pro jakoukoliv cestu, my vás na ní můžeme doprovázet.

Nebojte se nás kontaktovat, s pomocí to jde vždy snáz"!


Podrobné informace o kampani Červené sluchátko spolu se zvukovou stopou příběhů jsou zveřejněny ZDE.



13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page