top of page
  • Marta Dušková

Kultura v dubnu v Neratovicích

Společenský dům Neratovice nabízí v dubnu pestrý kulturní program. Film Morbius je možné shlédnout v pátek 1. dubna v 19 hodin. Příběh geniálního vědce Michaela Morbiuse je promítán s českými titulky.

Děti se mohou těšit na představení Michalovi mazlíčci v sobotu 2. dubna v 10 hodin. Michal Nesvadba hraje v představení se skutečnými hračkami, oblíbenými plyšáky.

Víkend bude patřit rodinnému filmu Ježek Sonic 2. Film se bude promítat v sobotu 2. dubna a v neděli 3. dubna vždy od 15 hodin.


Výpravnou muzikálovou pohádku O pejskovi a kočičce představí Metropolitní divadlo Praha v úterý 5. dubna v 9 hodin. Jednoho dne se pejsek a kočička rozhodnou ze svého domečku vydat na výlet…


Humorný příběh o stárnutí a síle přátelství se odehraje ve čtvrtek 7. dubna v 19 hodin. Představení s názvem Kvartet mohou shlédnout diváci v podání Komorního divadélka Lípa.


V Komorním divadélku Lípa se uskuteční projekt Lípa dětem v nedělí 10. dubna v 15 hodin. Loutkoherci spolku Javajka zahrají tři loutkové pohádky Proč nemůže kočička s kozičkou chodit do mateřské školy, Domeček a třetí pohádku Princezna Anička a Drak Kruťák.

Bláznivá komedie o výměně partnerů s názvem Klíče na neděli se odehraje ve čtvrtek 21. dubna v 19 hodin.


Na veselou hudební pohádku na motivy známé televizní předlohy s názvem O princezně, která ráčkovala se mohou děti těšit v pátek 22. dubna v 9.30 hodin.

Novému představení Divadelního spolku Amartum bude patřit čtvrtek 28. dubna od 19 hodin. Název Zločin v přístavní krčmě už naznačuje i žánr představení.

9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page