top of page
  • Marta Dušková

Senlife je dobré místo k životu…

Zástupci Středočeského kraje navštívili ve středu 16. srpna domov pro seniory Senlife v Mělníku, který se nachází v areálu opraveného kláštera. Pro společnost Senlife je charakteristická pomoc starší generaci spolu se záchranou historických budov.



Středočeský kraj se nyní zabývá v souvislosti s nárůstem počtu lidí v důchodovém věku s nedostatkem míst v domovech pro seniory a řeší, jak navýšit kapacity a zkrátit čekací lhůty na umístění. Právě v této oblasti mají zakladatelé projektu Lukáš Drásta a Tomáš Eckchlager velké zkušenosti.


Výsledkem návštěvy hejtmanky Petry Peckové a radního Martina Hrabánka je navázání vzájemné budoucí spolupráce se společností Senlife, která má bohaté zkušenosti v této oblasti. Spolupráce může být velkým přínosem k zajištění kvalitní péče a řešení nedostatku míst v domovech pro seniory ve Středočeském kraji.


Za několik měsíců vznikne na Zámku Tmaň u Berouna další domov pro seniory, za nímž stojí také zakladatelé projektu Senlife. Rozpracovaných projektů v kraji, kdy se staré budovy mění na domovy pro seniory, má ale společnost několik.


Informace zdroj Facebook Středočeský kraj

Tisková zpráva Zástupci kraje navštívili domov pro seniory Senlife v Mělníku je zveřejněna na Středočeský kraj - Webový portál Středočeského kraje (stredoceskykraj.cz)



14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page